Lasersnijden

Lasersnijden is letterlijk het snijden van materiaal met behulp van een krachtige laserbron. Met deze techniek kunnen zeer complexe en gedetailleerde vormen gesneden worden. De lasermachine wordt digitaal aangestuurd en dat zorgt ervoor dat gesneden producten identiek zijn. Met de lasermachine kunnen we heel gedetailleerde vormen snijden in onder meer hout en kunststof.

Lasergraveren

Lasergraveren is een techniek om teksten of afbeeldingen permanent aan te brengen op een materiaal. De laser brengt bij lasergraveren een permanente verdiepte gravure aan die onuitwisbaar is. De kwaliteit van de gravure is enorm hoog door de precisie waarmee de laser kan worden aangestuurd. 

De techniek is nauwkeurig, schoon, duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast kan er rechtstreeks een tekst of afbeelding op een materiaal of voorwerp worden aangebracht. Je hebt dus geen dragermateriaal als bijvoorbeeld een sticker nodig. We kunnen graveren in hout, leer, glas, kunststof, aluminium en RVS. 

Wilt u een ander materiaal gegraveerd hebben? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Team activiteiten

We bedenken, creëren en voeren voor jou een team activiteit van A tot Z uit. Compleet op maat gemaakt. Op de locatie van je keuze, in het thema dat bij je past. Vraag naar de mogelijkheden

De klanten die u voorgingen