Dit ben ik..

Als klein meisje was ik altijd al heel creatief. Ik kon van alles wel iets maken. Mijn grote fascinatie lag bij hout. Met een timmerman als vader kwam dat materiaal altijd wel erg dichtbij, maar er aan komen was toch niet de bedoeling.

Mijn creativiteit dacht ik kwijt te kunnen in het onderwijs en dus werd ik leerkracht. Maar dat bleek het toch niet te zijn voor mij. In mijn vrije tijd ging ik activiteiten ontwikkelen. Het begon met verjaardagsfeestjes voor mijn eigen kroost die altijd in een thema werden gegoten en vol uitdagende spelletjes moesten zitten. Later kreeg ik ook opdrachten voor groepen volwassenen en bedrijven en perfectionistisch als ik ben kon ik niet meer aankomen met de goedbedoelde ‘geknutselde’ spelletjes.

Toen ik zelf spellen ging ontwerpen voor Out of the Box Games wilde ik graag dat die mooi en duurzaam zouden zijn en dus wilde ik ze in hout maken. Maar hoe dan? Ik maakte kennis met de lasersnijder en ineens was ‘the sky the limit’… Het was enkel nog een kwestie van leren… Leren hoe het tekenprogramma werkt en wat je er allemaal mee kan.. Leren hoe ik de ontwerpen naar het juiste programma kan omzetten.. Leren hoe ik de machine moet instellen voor alle verschillende materialen en projecten.. En er is nog zoveel meer te leren..

Maar ik ben blij dat ik de stap heb genomen om volledig voor Out of the Box Games te gaan. Naast alle projecten leer ik nog zoveel meer. Over ondernemerschap, het maken van soms lastige keuzes, klantencontacten en financiële zaken… Je bent immers nooit te oud om te leren… Ga ervoor.. Groetjes Valerie